Trött.

Mår ganska ok men är jättetrött nu, ingen idé att slumra till för då kommer väl ronden innan man hinner stänga ögonen. Lite syrgas, lite ont i magen men ingen fara.

Läste ut Emma Hambergs Mossvikenfruar igår, rekommenderas absolut, annorlunda skriven, härlig bok verkligen!
Ska genast försöka få tag i nåt mer hon har skrivit för att se om det var en lyckträff bara...

Ibland blir jag så kräkless på det här FINA landet vi lever i, var finns mänskligheten? När man ska gå till af samma dag som man har förlorat ett barn, var har vi hamnat? Man har inte ord. Önskar att vi kunde hitta ett annat tänk, att personalen på äldreboenden ges tid att umgås med de äldre, och mer i den andan.

Tänk vad roligt det är att bli äldre, på det sättet att man blir mer ödmjuk och VÅGAR ändra sig! Sällan har jag väl tyckt att en människa har varit så för mycket som Henrik Torehammar i Brunchrapporten i P3. (Överlag har jag ju blivit så gammal o torr, eller om jag helt enkelt vill ha LITET kvalitet o substans, lyssnar alltså ALDRIG på Rix FM-idioterna tex.) Åter till "Hänrik", med värsta dialekten och hur kronbögig som helst, men ack så intelligent! Om man tar sig tid att lyssna på vad han säger istället för hur han säger det upptäcker man massor av innehåll i den killen.

Trött nu, föröker hinna med tupplur före lunch. Sedan måste jag kanske försöka vara litet trevlig, ska visst få en ung tjej som sällskap nu när kära Carina åker hem.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0